Manshanden zelf

Manshanden traint*coacht*werkt! is de bedrijfsnaam van Dineke Manshanden. Ik ben geboren in 1960, opgeleid als 1e graads docent tekenen en kunstgeschiedenis en later als coach, trainer en loopbaanadviseur. Mijn loopbaan is diverse keren van richting veranderd en een mooi voorbeeld van hoe iemand deels onbewust en deels bewust keuzes maakt die uiteindelijk leiden tot waar hij/zij wil zijn. Wat mij betreft is dat het bieden van handvatten aan mensen zodat zij zelf sturing kunnen geven aan hun (werkend) leven. Na ruim 15 jaar bij diverse organisaties gewerkt te hebben als coach, trainer en (loopbaan)adviseur, ben ik met ingang van 2008 met veel enthousiasme een eigen bureau gestart.

Behalve mijn kennis en (levens)ervaring breng ik kwaliteiten mee als analytisch en reflectief vermogen, goed luisteren, gedegen aanpak, persoonlijke benadering, afspraken nakomen, maatwerk leveren, humor, integriteit, heldere overdracht, structuur bieden en diepgang brengen. Ik vind het belangrijk om regelmatig te checken of de weg het doel dient.
 
Sinds 2001 aangesloten bij de NOLOC en sinds 2011 geregistreerd als erkend loopbaanadviseur bij deze beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.
Aangesloten bij Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals