Over Manshanden!


Manshanden traint*coacht*werkt! is de bedrijfsnaam van Dineke Manshanden.

Mijn loopbaan is diverse keren van richting veranderd en een mooi voorbeeld van hoe iemand deels onbewust en deels bewust keuzes maakt die uiteindelijk leiden tot waar hij/zij wil zijn. Wat mij betreft is dat het bieden van begeleiding aan mensen zodat zij zelf sturing kunnen geven aan hun (werkend) leven.


  • eerst opgeleid als 1e graads docent tekenen en kunstgeschiedenis
  • vanaf 1991 opgeleid en werkzaam als coach, trainer en loopbaanadviseur
  • inmiddels al ruim 30 jaar werkzaam als bevlogen (loopbaan)coach, trainer en adviseur leren & ontwikkelen
  • bij diverse organisaties gewerkt: Arbeidsvoorziening > Regionaal Trainingscentrum > Kliq Employability > Odyssee > Kempenhaeghe
  • vanaf 2008 in combinatie met m’n eigen bureau
  • sinds eind 2018 werk ik als parttime zelfstandige
  • in 2001 aangesloten bij Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals, aanvankelijk als Noloc Erkend Loopbaanprofessional en per 1 januari 2021 als Noloc-gecertificeerd Register Loopbaanprofessional.


Behalve mijn kennis en (levens)ervaring breng ik kwaliteiten mee als analytisch en reflectief vermogen, goed luisteren, gedegen aanpak, persoonlijke benadering, afspraken nakomen, maatwerk leveren, humor, integriteit, heldere overdracht, structuur bieden en diepgang brengen. Ik vind het belangrijk om regelmatig te checken of de weg het doel dient.

opdrachtgevers

& referenties

Manshanden werkt(e) o.a. voor:

St. Anna Zorggroep
Voor 50+ Carrière bij diverse organisaties
Voor Matchcare bij o.a. Philips
Provincie Limburg
Reclassering Nederland
Valkenhof
Lumens
Gemeente Eindhoven

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Bibliotheek Veldhoven


Kempenhaeghe
Transvorm
Humanitas
Prodas
Cello
Lunet zorg
Vitalis
woCom
Choice en Partners

Ergon

En voor particulieren uit diverse sectoren zoals chemie, logistiek, industrie, ruimtelijke planning, zorg & welzijn en reclame.


Doelgroepen: individuele kandidaten van soms praktisch en meestal middelbaar en hoger niveau voor re-integratie, outplacement, persoonlijke coaching en loopbaanadvies; groepen medewerkers voor teamontwikkelingstrajecten en voor loopbaanoriëntatietrajecten; groepen leidinggevenden voor (workshops) levensfasebeleid / duurzame inzetbaarheid.

"Vooral als het na een paar bijeenkomsten samenvalt en leidt tot een beeld, inzicht in wie je bent. Vooral ook omdat dit voor mij op een heel nieuwe, andere manier gebeurde dan waar ik al mee bekend was"

Noloc gecertificeerd

Register Loopbaanprofessional

Algemene voorwaarden!

 

Als je na de kennismaking besluit om met mij in zee te gaan, maak ik een offerte. Die laat ik altijd eerst aan jou lezen voordat ik hem naar de werkgever stuur. Die offerte gaat vergezeld van de Algemene voorwaarden van mijn beroepsvereniging Noloc, aangevuld met die van Manshanden. Het is belangrijk dat jij en indien van toepassing je werkgever die voorwaarden lezen, zodat je weet wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht. Als je hier vragen over hebt dan laat gerust weten.


Privacyverklaring!

 

In het kader van mijn dienstverlening verwerk ik persoonsgegevens. Deze privacyverklaring heb ik opgesteld om jou te informeren over hoe ik met je persoonsgegevens omga.


Gedragscode!

 

In het kader van mijn dienstverlening verwerk ik persoonsgegevens. Deze privacyverklaring heb ik opgesteld om jou te informeren over hoe ik met je persoonsgegevens omga.


"Ik zou een loopbaantraject met Dineke zeker aanraden. Deskundig, betrokken, to-the-point, iemand verder op weg helpen met het vraagstuk wat iemand op een bepaald moment in z'n loopbaan heeft"

Noloc gecertificeerd

Register Loopbaanprofessional

Nieuwsgierig?

         Spreek af voor een

kosteloze kennismaking

Vrijblijvend kennismaken

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen, neem dan

gerust contact op. In een eerste, kosteloos gesprek verkennen we samen de vraag en de mogelijke manieren van aanpak.


De afspraak kan plaatsvinden bij Manshanden traint*coacht*werkt!

Bezoekadres: Aalsterweg 136, 5615 CJ Eindhoven
Als dat beter uitkomt kunnen we elkaar ook (eerst) telefonisch spreken of online via Skype. Het is ook mogelijk om af te spreken

bij jou aan de keukentafel of een spreekkamer bij je werkgever.


Mobiel: 06 51395714
E-mail: dineke@manshandentraintcoachtwerkt.nl
KvK: 17220743
BTWnr: NL001220844B55